Goängens Kennel

Jaktlust i generationer

Om oss

Lise-Lott Johansson

Är uppvuxen med jakthistorier kring matbordet och hundarna Hamilton stövare och Drever. Jag har alltid varit intresserad av både utställning och jakt. Introducerades för Borderterrier 2007, det blev Pierres och min första gemensamma hund. Samma år skaffade vi även en Luzernstövare och jag fastande för rasens mentalitet i egenskap av både familjehund och jakthund. Luzernstövaren har bra förarkontakt samt mycket hörbart skall. Älghunden är ett mycket trevligt komplement till har- och rävjakten samt att det är en trivsam hund att äga med sitt utmärkta jaktintresse.

 

Pierre Gustafsson

Har haft jakt och hundar kring sig sedan barnsben eftersom Pierres pappa Bo drivit Stävjes kennel sedan mitten på 90-talet. Pierre har varit delaktig och hjälpt till med hundarna och deras träning vilket resulterat i många timmar i skogen. 

Border Terrier, Hamiltonstövare, Luzernstövare och Norsk Älghund Grå är de raser som vi tillsammans fastnat för och valt att jaga med och träna i Goängens Kennel.

 

Våra hundar är en del av familjen och är inne med oss, om vi inte är hemma bor de i hundhuset som är nyrenoverat och har alla bekvämligheter med tillhörande 120 m2 hundgård utanför.

./dsc-0027.jpg